طرز تهیه آش کشک خوشمزه و مجلسی با بلغور جو به روشی ساده
طرز تهیه آش کشک خوشمزه و مجلسی با بلغور جو به روشی ساده
آش کشک یکی از آش خوشمزه و سنتی ایرانی می باشد امروز در پارسی دی آش کشک ساده و خوشمزه و مجلسی با بلغور را به شما آموزش خواهیم داد
آش کشک یکی از آش خوشمزه و سنتی ایرانی می باشد که همه نقاط ایران تهیه می شود و شبیه به آش رشته می باشد. آش کشک همان طور که از نامش پیداست کشک بیشتری در هنگام پخت اضافه می شود. همیشه آش ها گزینه مناسبی برای دورهمی می باشند و در روزهای سرد زمستان تهیه یک آش گرم بسیار دلچسب است شما می توانید آش های مختلفی را یاد بگیرید تا از آش های یکنواخت خسته نشوید. آش کشک به دلیل داشتن کشک بسیار مقوی و خوشمزه می باشد زیرا کشک منبع خوبی از کلسیم می باشد و برای تقویت سیستم ایمنی بدن نیز بسیار مفید است، کشک برای کاهش وزن نیز مناسب است، تضمین سلامت مغز است. امروز در پارسی دی آش کشک ساده و خوشمزه و مجلسی با بلغور را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
ابتدا از شب قبل حبوبات و بلغور و گندم و برنج را با مقداری آب خیس کنید و چندین بار آب حبوبات را تعویض کنید تا نفخ آنها گرفته شود سپس حبوبات را جداگانه با مقداری آب بگذارید تا پخته شود. بلغور و گندم را نیز بگذارید تا پخته شود بعد از پخت برنج خیس خورد را نیز به آنها اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا برنج پخته و شگفته شود.
پیاز را نگینی ریز خرد کرده و به همراه کمی زردچوبه و روغن تفت دهید تا طلایی و سبک شود سپس سیرها را پوست بگیرید و پوره کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا عطر سیر خارج شود سپس حبوبات پخته شده را به همراه بلغور و گندم و برنج و آب داخل قابلمه ریخته و حرارت را ابتدا زیاد کنید بعد از به جوش آمدن حرارت را کم کنید.
سبزی آش را اضافه کنید و اجازه دهید با قابلمه در باز با شعله ملایم پخته و سبزی تغییر رنگ دهد سپس کشک را با کمی آب ولرم باز کنید و به آش اضافه کنید و هم بزنید و برای ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا آش پخته شود.
در انتها بعد از ریختن کشک نمک آش را اندازه کنید سپس بعد از غلیظ شدن از روی حرارت بردارید و داخل کاسه ریخته و به همراه کمی نعنا داغ و پیاز داغ و کشک تزئین کنید. نوش جان
همچنین ببینید
منبع
طرز تهیه آش کشک خوشمزه و مجلسی با بلغور جو به روشی ساده
parsiday.com
از سراسر وب |
---|
کلیپ پنج شنبه _ کلیپ احساسی پنجشنبه برای استوری واتساپ و اینستا |